Lidmaatschap

Altijd al een instrument willen bespelen of zijn er binnen uw gezin leden die graag muziek willen maken? Wij bieden u deze mogelijkheid in een van onze orkesten of ensembles.

Kom eens kijken bij onze repetities en optredens. Er is altijd iemand van het bestuur aanwezig die uw vragen kan beantwoorden.

Constantia beschikt ook over een fors aantal verschillende instrumenten die u voor een aantrekkelijke vergoeding kunt huren. Laat u dus niet tegenhouden door het feit dat u een duur instrument zou moeten aanschaffen.

Het lidmaatschapsgeld voor spelende muzikanten is 130 euro per jaar. Voor muzikanten die ook nog muziekles volgen bij Kunsteducatie Nieuwe Nobelaer geven we een korting op de contributie van 50 euro per jaar. Jeugdleden tot 18 jaar betalen 105 euro per jaar. Natuurlijk geldt ook daarvoor de korting bij muziekles.

Kortom, wilt u ook samen muziek maken? Heel simpel. Mail ons en wij nemen contact met u op. U kunt natuurlijk ook direct, via mail of telefoon, contact opnemen met één van de bestuursleden. Alle gegevens staan vermeld op de pagina “Contact”.