image011

Actueel

Kom naar onze open repetitie op 13 maart

Voor ons Klein Orkest, Groot Orkest en slagwerkgroep STIXX organiseren we een open repetitie in de Nieuwe Nobelaer. We vinden het belangrijk dat veel mensen met plezier muziek maken. Binnen de gemeente Etten-Leur zijn we als muziekvereniging niet meer weg te denken. Daarom zetten we op 13 maart onze deur wijd open voor iedereen die kennis wil maken met ons. 

Kom!
Speel je klarinet, bastuba, piccolo/1e fluit, hobo (afwisselend 1e/2e) of trombone? Dan moet je zeker komen. Andere instrumenten zijn natuurlijk ook welkom. De repetitie van het Klein Orkest begint om 18.30 uur en het Groot Orkest om 19.30 uur. STIXX repeteert van 19:00 tot 20:00 uur. Speel je slagwerk? Geef dan aan of je mee wilt doen met een van de orkesten of met STIXX. 
 
Na je aanmelding krijg je de repetitiemuziek per mail. We geven dan ook aan bij welke orkest je kunt aansluiten.  

Hoe meld je jezelf aan?
Stuur een mailtje naar secretaris@constantia-el.nl Vertel in je mail ook iets over je ervaring. Bijvoorbeeld hoe lang je al speelt en of je al eerder met een orkest hebt gespeeld.


Bekijk de video van ons Jubileumconcert

Hier vind je de link naar een film van Frans Kleemans.Een mooie weergave van ons optreden in november 2017. 


Ben jij onze nieuwe voorzitter?

We hebben een vacature. Onze voorzitter, Koen van Hooft, wil zijn voorzittershamer overdragen aan een opvolger. Samen met hem of haar willen we een culturele bijdrage leveren binnen de gemeente Etten-Leur. Dat is onze missie. 

Wat vinden we belangrijk?

We willen op een plezierige manier muziek spelen. Voor jong en oud. Dat betekent ook dat er een goede doorstroom tussen de orkesten is. En we willen een muziekvereniging zijn dat er toe doet.


Wat doet onze voorzitter?
Onze voorzitter verbindt de vereniging met de Etten-Leurse gemeenschap. Daarnaast ondersteunt hij onze leden om de missie en doelen te bereiken.  


Hoe?

Ten eerste heeft onze voorzitter ondersteuning van alle bestuursleden. Hij staat er dus niet alleen voor. Je kunt denken aan de volgende taken:

  • vergaderingen leiden (mag met een hamer)
  • repetities bijwonen van onze orkesten
  • beleid maken samen met het bestuur
  • vertegenwoordigen van de vereniging in de breedste zin van het woord

Dit lijstje is vast niet alles maar omdat het bestuur uit meerdere mensen bestaat verdelen we het werk. Dus maak je geen zorgen, je houdt echt wel tijd over voor je dagelijkse kopje koffie.


En voor alle duidelijkheid...Man of vrouw? Niet belangrijk. We willen gewoon een leuke voorzitter.

Bel met onze huidige voorzitter Koen van Hooft, 06-54363470


Zwaar koper en klarinet? Kom bij ons spelen

Speel je een instrument en ben je geïnteresseerd of ken je iemand die graag in een groot orkest zou willen spelen? Laat het ons weten! Vooral klarinet, bastuba, trombone en ander zwaar koper zou fijn zijn.

Bel ook hier met onze voorzitter Koen van Hooft, 06-54363470